ыммммм… ыммммм ғой мына тамақ))) кішкентай кезімде бешбармақты жақсы көрмейтінмін… сонда мамам былай жесен манты болады деп, бешбармақтың қамырына ет картошка пязды орап беретін))))) дәл осындай болатын тамактың түрі))))
Байқағаным осындай қалың ыдысқа пісірілген құймақтар «идеальный» болады екен жүп жұмсақ болып, қазіргі кездегі арнайы құймақ табаға жасаганнан гөрі иә Көркем?!
Қазыны піскен соң онсыз да турап жібереді ғой. Кеспе көп емес, шамалы ғана салады. Маманың мастер-класы болды бір, процесті толық көріп алдым түсініп, суретке түсіріп жағаласқаным тағы бар :))
жент екенін енді байқауым, немесе талқан демекші едім. Ұқыпты ұстамасаң сынып та кетер иа? Қатыратын әдісі бар ма? суық жерде біраз сақталынса ше, қатар ма еді?
Жаз айларында жасауға тұрарлық екен, тағы біраз көкөнімдер салатын)
сүйем ғо!